Çatı Yalıtımı

By Polyurea-izolasyon In izolasyon, yalıtım No comments

Çatılar binaların tamamlayıcı bir parçası olup en çok dış etkene maruz kalan alanlarıdır. Çatı Yalıtımı sadece günümüzde değil eski yıllardan beri çözümler denenen ve günümüze kadar da çok ciddi bir başarı elde edilemeyen alanlardır. Bir binada Çatı İzolasyonu yapılmadan tamamlama yapmak neredeyse mümkün değildir. Çatı Yalıtımı için bir çok kişi farklı uygulamalar deniyor olsada gerektiği kadar performans alınmamaktadır. Ancak Polyurea İzolasyon ürünleri ile Çatılar için son derece etkili ve uzun ömürlü yalıtım günümüzde kolayca sağlanabilmektedir.

Polyurea Çatı yalıtımı dünya ülkelerinden sonra ülkemizde de oldukça fazla ilgi görmüş ve kullanımıda günden güne artmış durumdadır. İstanbul için uygulayıcı firma olan ekiplerimizle sizlere performansı en yüksek çözümler sağlamaktayız.

Dayanımı Yüksek Çatı Yalıtımı

Çatı İzolasyonu

Çatı İzolasyonu

Çatı Yalıtımı uygulamamız Gezilebilen çatılar, Gezilemeyen çatılar, Dışa akışlı ve içe akışlı çatılar, Az eğimli, çok eğimli ve değişken eğimli tüm çatılarda uygulanabilmektedir. Ayrıca Kiremit kaplamalı çatılarda, çimento esaslı donatılı levha kaplamalı çatılarda, metal kaplamalı, bitüm, cam, polimer, doğal taş, bitkisel, toprak kaplamalı tüm çatı sistemlerinde uygulamamız üstün performansta yapılabilmektedir. Çatı Yalıtımı için doğru bir uygulama için çatı özelliklerini oldukça iyi tanımak ve bilmek gerekmektedir. Hem iç kısımdan hemde dış kısımdan uygulayıcı ekip tarafından gerekli müdahaleler mutlaka yapılmalıdır.

İSTANBUL ÇATI YALITIMI İÇİN UZMAN FİRMA İLE ÇALIŞIN

Çatı Yalıtımı

Çatı Yalıtımı

Çatı Yalıtımı

Çatı Yalıtımı

Sprey İzolasyon Çatı Yalıtımı

Sprey İzolasyon yöntemimiz Çatı yalıtımı için en ideal uygulamadır. Bu yöntem yaklaşık ülkemizde 5 yıldan fazladır uygulanmaktadır. Bzilerde istanbul içinde sayısız Çatı izolasyon ve yalıtımı için çeşitli yapılarda bu yöntem ile işlem yapmakta ve yaptığımız işçiliklerden de bugüne kadar kötü bir geri dönüş elde etmemiş bulunmaktayız. Sprey Çatı yalıtımı ile aşağıdaki tüm alanlar etkilenmektedir.

  • Çatıda Hava geçişini engellemektedir
  • Su yalıtımı ve ses yalıtımına da ayrıca katkı vermektedir.
  • Böcek, haşere barındırmaz ve anti bakteriyel özelliği bulundurmaktadır.
  • Su ile temasında bozulmaz, çürümez ve koku yapmaz özelliği vardır.
  • Isı köprülerini ortadan kaldıran kesintisiz yalıtım olanağı sağlar.

ÇATI YALITIMI İÇİN BİZDEN TEKLİF ALMADAN KARAR VERMEYİN